Piept de pui in crusta de cascaval

Piept de pui in crusta de cascaval este o delicioasa reteta cu carne care se prepara foarte rapid. Aveti nevoie de 2 bucati mari de piept de pui dezosat.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui in crusta de cascaval

Ingrediente

  • 2 bucati de piept de pui dezosat
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 150 ml bulion
  • 120 g cascaval dat prin razatoare
  • patrunjel
  • 5 linguri margarina/unt

Mod de preparare

Piept de pui in crusta de cascaval este o delicioasa reteta cu carne care se prepara foarte rapid.

Am topit 3 linguri de margarina si am pus-o in tava. Am pus pieptul de pui in tava, trecandu-l prin margarina ca sa fie bine uns pe ambele parti. Am pus putina sare.

Am amestecat ceapa taiata marunt cu usturoiul trecut prin presa, busuiocul, bulionul si sare si piper dupa gust. Acest sos l-am pus folosind o lingura peste pieptul de pui.

Am dat tava la cuptor 25 minute la 200 grade C.
Am scos tava dupa cele 25 minute şi am pus pe fiecare bucata de piept cascaval ras

Am mai lasat la cuptor 5 minute.


Piept de pui in crusta de cascaval se serveste cald cu piure de cartofi.
O razatoare de Kitchen shop mi-ar fi tare utila la aceasta reteta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc