Piept de pui italian

Pentru piept de pui italian cartofii se curata de coaja si se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Pieptul de pui se taie pe din doua se asezoneaza cu sare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui italian

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 1 piept de pui mare
  • cascaval (cateva felii)
  • o rosie
  • busuioc
  • unt pentru prajit (50 gr)
  • sare si piper
  • 4-5 cartofi potriviti.

Mod de preparare

Pentru piept de pui italian cartofii se curata de coaja si se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.
Pieptul de pui se taie pe din doua se asezoneaza cu sare, piper si busuioc.
Se topeste untul intr-o tigaita si se prajeste apoi pieptul de pui. Cand e gata, se aseaza cate 2 felii de rosii (sau una daca e rosia mare) pe fiecare bucata de piept si se presara din nou busuioc. Cascavalul se taie felii si se aseaza peste rosii. Se mai lasa tigaia pe foc cu capac, pana se topeste cascavalul.


Pieptul de pui italian se serveste cu cartofii fierti peste care presaram busuioc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori