Batem feliile de piept de pui, condimentam cu sare si piper, dam prin faina, apoi prajim rapid in margarina sau ulei. Le scoatem intr-un castron. In g
Batem feliile de piept de pui, condimentam cu sare si piper, dam prin faina, apoi prajim rapid in margarina sau ulei. Le scoatem intr-un castron. In grasimea ramasa presaram zahar, prajim putin, apoi adaugam toate ingredientele – in afara de smantana si frisca. Fierbem putin, apoi adaugam smantana si frisca, apoi carnea si fierbem pana se inmoaie.
Se serveste cu spaghete fierte.
Alte retete mancare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaEu asa am gasit reteta, asa o dau mai departe. Nu prea stiu daca se incadreaza la paste sau la salate, cert e ca este foarte...
Salata de paste cu sparanghel si suncaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii