Painea se inmoaie in lapte si se lasa la scurs. Slanina se taie bucati, se caleste timp de 4-5 minute cu ceapa, se presara cu boia de ardei, piper si
Painea se inmoaie in lapte si se lasa la scurs. Slanina se taie bucati, se caleste timp de 4-5 minute cu ceapa, se presara cu boia de ardei, piper si se adauga inima, pipota si ficatul tocat. Apoi se adauga painea inmuiata si se lasa la racit cateva minute. Acest amestec se toaca si ii se adauga oul. Cu pasta obtinuta se umple puiul. Inainte de a-l pune in cuptor, stropeste-l cu putin ulei fierbinte apoi lasa-l la prajit la foc mediu.
Alte retet recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCum, nu am vrut sa treaca vara fara sa fac tocanita aceasta, am preparat-o rapid si am revenit aici,sa v-o impart si...
Tocanita de ardei cu aripioare de puiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii