Pentru piept de vitel umplut cu sunca carnea se spala, se scot oasele si se desprinde de pielite. Sunca se taie cuburi. Painea alba se inmoaie in lapte si se stoarce.
Pentru piept de vitel umplut cu sunca carnea se spala, se scot oasele si se desprinde de pielite. sunca se taie cuburi. Painea alba se inmoaie in lapte si se stoarce. Ceapa, morcovii, patrunjelul radacina se curata, se spala, se taie felii (jumatate din cantitatea de ceapa se taie marunt). Doua oua se fierb pana ajung de consistenta tare, se curata de coaja si se taie cuburi. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Ficatul se spala si se taie cuburi. Ceapa taiata marunt se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, apoi se raceste. Painea se amesteca cu sunca, oua fierte, ou crud, ceapa inabusita, sare, piper, ficat de vitel si patrunjel verde. Cu aceasta compozitie se umple pieptul de vitel, se coase, se aseaza intr-o tava cu 50 ml ulei, se adauga felii de ceapa, morcovi, patrunjel radacina, cca 100 ml apa si se frige la cuptor. Sosul rezultat de la frigere se paseaza.
Pieptul de vitel umplut cu sunca se serveste cald, cu diferite garnituri.
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orez
Comentarii
Adaugă comentariu