Carnea tocata se pune intr-un bol in care se aduga oul crud, un varf de cutit cu piper, 1/2 lingurita de sare fina, delicat dupa gust, usturoiul taia
Carnea tocata se pune intr-un bol in care se aduga oul crud, un varf de cutit cu piper, 1/2 lingurita de sare fina, delicat dupa gust, usturoiul taiat marunt, patrunjelul-mararul taiate marunt, morcovul, ceapa, cartofii dupa ce au fost dati pe razatoare si se amesteca bine.
Se fac cocoloase din amestec si se pun intr-o tava, in care s-a pus ulei, bagandu-se la cuptor. Se intorc pe ambele parti, sa fie bine facute. Cand sunt gata se scot si se inlocuiesc cu altele, pe masura ce se prajesc. Se scot intr-un vas, in care s-a pus un servetel de hartie, sa suga uleiul.
Se pot manca cu sos si mamaliguta.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii