Piftie de pasare

Carnea de pui se spala bine si se pune la fiert in apa rece. Se adauga o ceapa si 2-3 catei de usturoi tocate marunt. Cand apa incepe sa fiarba se cu

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pui sau 1 gaina
  • tacamuri de la 2 gaini
  • 1 ceapa
  • sare
  • 2-3 foi de gelatina
  • usturoi

Mod de preparare

Carnea de pui se spala bine si se pune la fiert in apa rece. Se adauga o ceapa si 2-3 catei de usturoi tocate marunt. Cand apa incepe sa fiarba se curata de spuma si se la foc mic. Dupa o ora se adauga in apa si sarea. Cand carnea incepe sa se desfaca de pe oase iar zeama a scazut, se ia de pe foc, vasul, se scoate carnea, se desprinde de pe oase si se aranjeaza in farfurii. Zeama se strecoara, se lasa sa se limpezeasca si sa se raceasca, apoi se introduce mujdeiul. Se dizolva gelatina in putina supa si se toarna in oala, se amesteca, se strecoara si se lasa sa se limpezeasca, dupa care se toarna in farfuriile cu carne. Se pune totul s stea la rece cateva ore.


Se serveste rece.

Alte retete:

Chiftele

Tocanita de pui

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori