Pilaf cu maruntaie de pui

Pentru pilaf cu maruntaie de pui carnea se curata si se spala. Morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se spala.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • pipote si inimi de pui - 300 g
  • ficat de pui - 200 g
  • orez - 350 g
  • morcovi - 50 g
  • ceapa - 100 g
  • telina radacina - 50 g
  • ulei - 100 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare dupa gust
  • 1 cub MAGGI de gaina

Mod de preparare

Pentru pilaf cu maruntaie de pui carnea se curata si se spala. Morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se spala. Ceapa se curata si se spala - 50 g se taie sferturi, iar 50 g se taie marunt. Inimile si pipotele se fierb in apa cu sare, se spumeaza. Se adauga morcovi, telina, ceapa taiata sferturi si se fierb. Ficatul de pui se adauga mai tarziu. Orezul si ceapa taiata marunt se inabusa in ulei cu 75 ml supa de la pui strecurata; se adauga cantitatea de supa necesara fierberii orezului si cubul MAGGI. Maruntaiele de pui se aseaza peste pilaf si se introduc la cuptor 10 minute.

Pilaful cu maruntaie de pui se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Salata de leurda

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Salata de leurda
Chiftelute frigarui

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Chiftelute frigarui
Cele mai apreciate rețete
Friptura de miel in vin
1
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
2
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
3
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
4
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa