Orezul se fierbe in apa cu sofran si vegeta. Se scurge, se pune in vasul de amestecat. Se adauga patrunjelul verde tocat marunt, mazare verde, fasole
Orezul se fierbe in apa cu sofran si vegeta. Se scurge, se pune in vasul de amestecat. Se adauga patrunjelul verde tocat marunt, mazare verde, fasole verde si morcov taiat cuburi, toate fierte, in prealabil, in apa sarata.
Pieptul de pui se taie bucati, se prajeste in putin ulei, se adauga la orez. Se amesteca bine, se potriveste gustul cu sare si piper. Ca plante aromatice se pot folosi salvia si cimbrisorul.
Alte retete mancaruri recomandate
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Ardei umpluti
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIată rețeta cea mai simplă de pancakes pufoase cu banane și afine, gata în doar câteva minute. Un mic dejun...
Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii