Orezul se fierbe in apa cu sofran si vegeta. Se scurge, se pune in vasul de amestecat. Se adauga patrunjelul verde tocat marunt, mazare verde, fasole
Orezul se fierbe in apa cu sofran si vegeta. Se scurge, se pune in vasul de amestecat. Se adauga patrunjelul verde tocat marunt, mazare verde, fasole verde si morcov taiat cuburi, toate fierte, in prealabil, in apa sarata.
Pieptul de pui se taie bucati, se prajeste in putin ulei, se adauga la orez. Se amesteca bine, se potriveste gustul cu sare si piper. Ca plante aromatice se pot folosi salvia si cimbrisorul.
Alte retete mancaruri recomandate
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de painePentru a avea succes galustele voastre eu va propun sa urmati daca vreti si pasii mei si sigur va vor iesi niste pufosenii :)))
Supa de galuste cu carne de pasareReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii