Se spala si se curata puiul, se spala si maruntaiele, se pun cu putina sare sa stea cateva minute, dupa care se auresc in unt. Separat se alege si se
Se spala si se curata puiul, se spala si maruntaiele, se pun cu putina sare sa stea cateva minute, dupa care se auresc in unt. Separat se alege si se spala orezul in mai multe ape, se caleste cu o ceasca de ulei si se fierbe zece minute cu o ceasca de apa calda. Cand orezul a inflorit putin, se umple oala cu apa calda, se adauga sarea necesara si cateva boabe de piper si se fierbe pilaful la foc mic o jumatate de ora. Se adauga carnea peste orez, se pune oala pe o tabla groasa si se continua fierberea. Cand orezul este bine fiert, se pune deasupra mancarii patrunjel verde tocat marunt si se ia de pe foc.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Ardei umpluti
Ciorba radauteana
Supa de rosii cu galuste
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryEu sunt fan mere acrișoare, din cele verzi și ies tare bune deserturile cu ele, iar adăugând de data aceasta și...
Desert placinta cu mere si perePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii