Pentru pilaful de pui cu ceapa, puiul taiat bucati se fierbe in apa cu o ceapa si putina sare. Bucatile de pui trebuie sa fie acoperite de apa. Se fierbe la foc mic.
Pentru pilaful de pui cu ceapa, puiul taiat bucati se fierbe in apa cu o ceapa si putina sare. Bucatile de pui trebuie sa fie acoperite de apa. Se fierbe la foc mic. Se ia spuma. Puiul nu trebuie sa fie prea fiert. Se alege orezul, se spala si apoi se usuca intr-o carpa. Intr-o cratita se infierbanta untul si se prajeste usor orezul. Se toarna trei cesti din zeama in care a fiert puiul, bine limpezita, se asaza bucatile de pui, se acopera si se da la cuptor, la foc mic, 20 — 25 de minute. Nu se umbla cu lingura in pilaf. Inainte de a servi, se pune peste pilaf putin unt proaspat, taiat in bucatele foarte mici, ca sa se topeasca repede.
Pilaful de pui cu ceapa se serveste cald.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii