Pollo alla Cacciatore

Pollo alla Cacciatore este o reteta delicioasa. Cu sigutranta veti indragi aceasta reteta cu pui si rosii.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pollo alla Cacciatore

Ingrediente

  • - 5-6 pulpe de pui
  • - 1 ceapa mare
  • - 2 catei usturoi
  • - 1 cutie rosii bucati (400ml)
  • - 250 gr ciuperci
  • - 200 gr masline verzi (negre)
  • - 1 ardei gras
  • - 1 frunza dafin
  • - 1 lingurita cimbru
  • - 1 lingurita oregano
  • - ulei de masline
  • - sare
  • piper

Mod de preparare

Pollo alla Cacciatore este o delicioasa reteta din pulpe de pui. Pentru a prepara aceasta mancare condimentam pulpele cu sare si piper si le sotam pana se rumenesc pe ambele parti in putin ulei de masline incins. Intre timp tocam ceapa, pisam usturoiul, taiem cubulete mici ardeiul si feliem maslinele. Daca pulpele sunt gata, le scoatem si le punem deoparte. In acelasi ulei calim ceapa cateva minute, apoi adaugam si usturoiul si mai lasam circa 1 minut sa se caleasca impreuna. Adaugam ardeiul, ciupercile, maslinele, cutia de rosii, frunza de dafin, cimbrul si oregano, condimentam cu sare si piper. Lasam sosul pe foc mediu cam 15-20 minute, dupa care punem pulpele de pui intr-un vas termorezistent cu capac, le acoperim cu sosul de rosii si dam la cuptorul preincalzit circa 45 minute.

Din nou trebuie sa aduc multumiri lui Bogdan (blogculinar.ro) pentru aceasta mancare incantatoare si plina de arome!


Pollo alla Cacciatore se serveste cald.

Sursa acestei retete este blogul culinar deliciousflavours.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri fragede cu branza

Rulouri fragede cu branza

Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...

Rulouri fragede cu branza
Gogosari in otet pentru iarna

Gogosari in otet pentru iarna

Gogosarii in otet sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Va trebuie 10 kg de gogosari.

Gogosari in otet pentru iarna
Ciorba de perisoare din carne de pui

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Cele mai apreciate rețete
Cartofi gratinati
1
Mancaruri cu cartofi

Cartofi gratinati

Este o reteta destul de usor de realizat, este gustoasa si este foarte potrivita pentru pranz sau cina.

Cartofi gratinati
Chiftele din conopida
2
Aperitive cu legume

Chiftele din conopida

Conopida (desfacuta bucatele)se fierbe in apa cu sare si cu putin lapte Apoi se paseaza si se amesteca cu restul...

Chiftele din conopida
Compot de cirese
3
Compoturi

Compot de cirese

Retete dietetice. Ne place compotul facut in casa, cu fructe mai putine si mult lichid care sa nu fie prea dulce.

Compot de cirese
Briose aperitiv cu legume si sunca presata
4
Aperitive cu legume

Briose aperitiv cu legume si sunca presata

Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!

Briose aperitiv cu legume si sunca presata
Tort Dobos cu 10 foi
5
Torturi

Tort Dobos cu 10 foi

Aceasta reteta de tort Dobos prezinta ingredientele suficiente pentru 8-10 foi, dar daca le taiati in doua veti obtine 16-20...

Tort Dobos cu 10 foi
Parteneri
Desert gris cu lapte
Bucataras.RO

Desert gris cu lapte

Desert gris cu lapte
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia