Se taie carnea in cubulete si se presara cu sare, apoi se rumeneste in doua linguri de ulei. Cand e gata, se scoate si se tine la cald. Ceapa se taie
Se taie carnea in cubulete si se presara cu sare, apoi se rumeneste in doua linguri de ulei. Cand e gata, se scoate si se tine la cald.
Ceapa se taie marunt si se caleste in unt. Se taie ciupercile in bucatele si se calesc cu ceapa, se adauga
miezul de nuca macinat, sare, piper si cimbru
dupa gust. Se adauga si bucatile de carne si supa de oase si se lasa sa fiarba inabusit. Cand este aproape gata, se adauga smantana si se mai lasa timp de cateva minute la foc mic.
Se presara patrunjel verde proaspat tocat si se serveste cu salata.
Alte retete carne recomandate
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiNu stiam cum sa-i zic asa ca am numit-o minunata, ca tot sunt bucataras minunat.... am facut eu niste combinatii care imi...
Prajitura MinunataIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii