Porc cu sos de smantana si nuca

Se taie carnea in cubulete si se presara cu sare, apoi se rumeneste in doua linguri de ulei. Cand e gata, se scoate si se tine la cald. Ceapa se taie

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g pulpa de porc
  • o cana de miez de nuca macinat
  • 2 cepe
  • 200 g ciuperci
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de unt
  • o cana de supa de oase
  • 4 linguri de smantana
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea in cubulete si se presara cu sare, apoi se rumeneste in doua linguri de ulei. Cand e gata, se scoate si se tine la cald.

Ceapa se taie marunt si se caleste in unt. Se taie ciupercile in bucatele si se calesc cu ceapa, se adauga

miezul de nuca macinat, sare, piper si cimbru

dupa gust. Se adauga si bucatile de carne si supa de oase si se lasa sa fiarba inabusit. Cand este aproape gata, se adauga smantana si se mai lasa timp de cateva minute la foc mic.
Se presara patrunjel verde proaspat tocat si se serveste cu salata.

Alte retete carne recomandate

Ardei umpluti

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori