Se prajesc bucatile de carne pina ce se rumenesc. Se acopera carnea cu apa, se adauga putina sare si se lasa sa fiarba pina cind carnea devine frageda
Se prajesc bucatile de carne pina ce se rumenesc. Se acopera carnea cu apa, se adauga putina sare si se lasa sa fiarba pina cind carnea devine frageda. In acest timp se curata prazul, se taie si se opareste cu apa clocotita. Prazul scurs de apa se asaza peste carne, se adauga bulionul si zaharul si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Se da apoi la cuptor si se lasa pina cind sosul este bine scazut.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii