Bucatile de praz, se curata de prima foaie, apoi se taie partea alba in bucati lungi de 7-8 cm. Se pun la oparit pana cand ies tuburile din interior.
Bucatile de praz, se curata de prima foaie, apoi se taie partea alba in bucati lungi de 7-8 cm. Se pun la oparit pana cand ies tuburile din interior. La umplut se folosesc doar acestea din urma. Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu painea muiata si stoarsa, cu ceapa tocata si calita in 25 gr unt. Se amesteca bine tocatura cu sare, putin piper, verdeata tocata fin si cu oul. Se umplu tuburile mari de praz cu aceasta umplutura si se pun apoi la rumenit in 50 gr unt. Se aseaza apoi intr-un vas, se toarna deasupra vinul si sosul de rosii si se introduc in cuptorul incins, la fiert.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor Placinta de dovleac Tocanita de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii