Indepartreaza gatul perpelitelor. Spala si sterge perpelitele, indoaie aripile si gaureste pielea in asa fel incat sa poti introduce in diagonala cap
Indepartreaza gatul perpelitelor. Spala si sterge perpelitele, indoaie aripile si gaureste pielea in asa fel incat sa poti introduce in diagonala capatul pulpelor. Presara interiorul cu sare si maghiran, iar exteriorul cu sare, cimbru si lamaita. Infasoara fiecare perpelita in felii lungi de slanina si fixeaza-le cu o scobitoare. Infige pe frigarui cate trei perpelite si prajeste peste jar, rotind frecvent.
Prepelitele pot fi servite cu cartofi aurii si sos de fructe sau cu o simpla salata.
Alte retete recomandate:
Castraveti bulgaresti
Cartofi la cuptor
Ciuperci la cuptor

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii