Indepartreaza gatul perpelitelor. Spala si sterge perpelitele, indoaie aripile si gaureste pielea in asa fel incat sa poti introduce in diagonala cap
Indepartreaza gatul perpelitelor. Spala si sterge perpelitele, indoaie aripile si gaureste pielea in asa fel incat sa poti introduce in diagonala capatul pulpelor. Presara interiorul cu sare si maghiran, iar exteriorul cu sare, cimbru si lamaita. Infasoara fiecare perpelita in felii lungi de slanina si fixeaza-le cu o scobitoare. Infige pe frigarui cate trei perpelite si prajeste peste jar, rotind frecvent.
Prepelitele pot fi servite cu cartofi aurii si sos de fructe sau cu o simpla salata.
Alte retete recomandate:
Castraveti bulgaresti
Cartofi la cuptor
Ciuperci la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii