Puiul se spala putin dupa care se sterge cu un prosop curat. Usturoiul se piseaza in mojar impreuna cu chimenul si ghimbirul. Se face un amestec din
Puiul se spala putin dupa care se sterge cu un prosop curat. Usturoiul se piseaza in mojar impreuna cu chimenul si ghimbirul. Se face un amestec din pasta de tomate, iaurt gras si condimente. Cu acest amestec se unge puiul cu generozitate. Se tine la rece pana a doua zi cand se da la cuptor intr-o punga de copt sau pe suport special. Se lasa pana se rumeneste frumos.
Se serveste cald cu cartofi aurii si salata. Alte retete recomandate:
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO prajitura facuta cu dedicatie pentru Matei si data gata de Ioana pana la urma. :D
Sandwich cu crema mascarponeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii