Se spala foarte bine bamele, apoi se oparesc cu bors sau cu 1 l de apa clocotita in care s-au pus 3 linguri de otet. Se lasa 10-15 minute, apoi se lim
Se spala foarte bine bamele, apoi se oparesc cu bors sau cu 1 l de apa clocotita in care s-au pus 3 linguri de otet. Se lasa 10-15 minute, apoi se limpezesc cu multa apa rece. Se taie carnea de pui in bucati potrivite, se pune in cratita cu ulei, se acopera si se lasa pe foc mic pina se rumeneste frumos. Se pune atita apa cit sa acopere carnea si se lasa vasul sa fiarba la foc domol. Cind carnea este aproape fiarta, se pun bamele, patrunjel, sare, rosiile taiate, vinul si se continua fierberea la cuptor pina cind sosul scade potrivit.
Serviti preparatul cald
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriSe fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...
Salata de fasole verdeLichiorul de menta este o bautura deosebita. Pentru a face aceasta reteta de lichior aveti nevoie frunze de menta, alcool si...
Lichior de menta
Comentarii