Pentru pui cu ciuperci si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii se curata.
Pentru pui cu ciuperci si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie felii subtiri. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie lame (cele conservate se scurg de lichid, se spala sub jet de apa rece si se taie lame). Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Lamaia se spala si se taie rondele. Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza in putina apa. Maslinele se oparesc. Puiul se inabusa in unt cu 50 ml apa, iar cand este gata se scoate separat. in untura sau uleiul ramas se inabusa ceapa si morcovii, se adauga faina dizolvata in apa rece, pasta de tomate, cubul MAGGI, cca 500 ml apa fierbinte, si se mai fierb 10 minute. Sosul se paseaza peste carne. Se adauga ciuperci, masline, rosii, sare si piper dupa gust; se continua fierberea inca 8 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin si 1 legatura de patrunjel verde. Cartofii se prajesc in ulei.
Puiul cu ciuperci si legume se serveste cu sosul de ciuperci si masline. Se orneaza cu felii de lamaie si patrunjel verde.
Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...
Negresa simpla si rapidaO musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...
Musaca cu carne tocata si cartofiZacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se...
Zacusca cu vinete si morcovDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteSe spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....
Marmelada de mere si pereAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiAndra Mihail pregătește astăzi Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid....
Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapidDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Comentarii