Pieptul de pui se taie felii, se bat cu ciocanul pentru carne si se sareaza. Se unge fiecare felie cu mustar si se dau prin faina
Pieptul de pui se taie felii, se bat cu ciocanul pentru carne si se sareaza. Se unge fiecare felie cu mustar si se dau prin faina, se prajesc in ulei incins pe ambele parti, apoi se scot pe un servet.
În uleiul ramas se caleste ceapa si ciupercile taiate marunt, se condimenteaza si se lasa sa fiarba, apoi se pune smantana si se amesteca.
Într-un vas de yena se aseaza alternativ carne, ciuperci, astfel ca deasupra sa ramana un strat de ciuperci. Se coace la foc mic 40 de minute.
Alte retete culinare recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii