Pieptul de pui se taie felii, se bat cu ciocanul pentru carne si se sareaza. Se unge fiecare felie cu mustar si se dau prin faina
Pieptul de pui se taie felii, se bat cu ciocanul pentru carne si se sareaza. Se unge fiecare felie cu mustar si se dau prin faina, se prajesc in ulei incins pe ambele parti, apoi se scot pe un servet.
În uleiul ramas se caleste ceapa si ciupercile taiate marunt, se condimenteaza si se lasa sa fiarba, apoi se pune smantana si se amesteca.
Într-un vas de yena se aseaza alternativ carne, ciuperci, astfel ca deasupra sa ramana un strat de ciuperci. Se coace la foc mic 40 de minute.
Alte retete culinare recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Tocanita de pui
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSarmalele cu pasat este o mancare de post traditionala si delicioasa. Frunzele de varza le punem in apa cat pregatim compozitia.
Sarmale cu pasat Am dorit sa obtin racituri nu foarte grase, asa ca am renuntat la capul de porc. Pentru obtinerea unei racituri clare...
Racituri din urechi si adidasi de porc
Comentarii