Se fierbe conopida in apa cu sare si se scoate dupa zece minute. Se desface in buchete mici si se lasa pe o farfurie. Puiul se curata, se spala si se
Se fierbe conopida in apa cu sare si se scoate dupa zece minute. Se desface in buchete mici si se lasa pe o farfurie. Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Se sareaza putin si se pun bucatile de carne sa se rumeneasca in ulei incins. Cand carnea s-a prajit se lasa in oala si se adauga o cana de apa calda sau supa de zarzavat. Se acopera oala si se fierbe carnea pana cand intra furculita in ea. Atunci se adauga bulionul amestecat cu putin sos in care se face mancarea si bucatile de conopida. Se sareaza mancarea dupa gust si se lasa sa mai fiarba un sfert de ora. Se presara cu verdeata tocata si se ia de pe foc.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete care contin carne de pui:
Piept de pui cu smantana si ciuperci
Papricas de pui
Piept de pui umplut
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorSecretul acestor tarte consta in carnea proaspata de porc si carnatii facuti de Sarbatoarea Ignatului-taierea porcului...
Placinte cu carne si carnatinimic nu se compara cu o reteta asa delicioasa pe vreme de iarna
Rasturnata cu ananas si gem de gutuiUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiO prajitura cu multa ciocolata si nuca de cocos, cu multa culoare, care se 'asorteaza' perfect cu Sarbatorile de primavara.
Prajitura cu nuca de cocos si ganache de ciocolataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii