Se fierbe conopida in apa cu sare si se scoate dupa zece minute. Se desface in buchete mici si se lasa pe o farfurie. Puiul se curata, se spala si se
Se fierbe conopida in apa cu sare si se scoate dupa zece minute. Se desface in buchete mici si se lasa pe o farfurie. Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Se sareaza putin si se pun bucatile de carne sa se rumeneasca in ulei incins. Cand carnea s-a prajit se lasa in oala si se adauga o cana de apa calda sau supa de zarzavat. Se acopera oala si se fierbe carnea pana cand intra furculita in ea. Atunci se adauga bulionul amestecat cu putin sos in care se face mancarea si bucatile de conopida. Se sareaza mancarea dupa gust si se lasa sa mai fiarba un sfert de ora. Se presara cu verdeata tocata si se ia de pe foc.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete care contin carne de pui:
Piept de pui cu smantana si ciuperci
Papricas de pui
Piept de pui umplut
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponePentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vaniliePasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)O prajitura foarte gustoasa si aratoasa, zic eu. Foile sunt foarte bune si nu trebuie intinse cu sucitorul si nici coapte pe...
Prajitura cu cafea si crema mascarponeUn preparat devenit traditional in familia noastra!
Coasta de miel umpluta"Tarte si placinte rumenite si iscusite" Cand ai in frigider cateva ingrediente de la tara, pui repede de o...
Aperitiv placinta taraneasca cu kaizer si cas
Comentarii