1. Cureti ceapa si dovleceii de coaja. 2. Dai dovleceii pe razatoarea mare. 3. Incingi uleiul intr-o tigaie si rumenesti pieptii de pui, cate 3-4 minu
1. Cureti ceapa si dovleceii de coaja.
2. Dai dovleceii pe razatoarea mare.
3. Incingi uleiul intr-o tigaie si rumenesti pieptii de pui, cate 3-4 minute pe fiecare parte.
4. Ii sarezi, ii piperezi, ii iei de pe foc si ii pui deoparte.
5. In aceeasi tigaie pui ceapa si dovleceii rasi si ii lasi sa se rumeneasca la foc iute timp de 5 minute.
6. Stingi compozitia cu zeama de carne si de lamaie si lasi sa scada aprox. 2 minute.
7. Razuiesti cu o spatala fundul tigaii, ca sa se desprinda tot ce s-a lipit.
8. Adaugi smantana si dai focul mai mic.
9. Asezi puiul inapoi in tigaie, acoperi cu un capac, lasi sa fiarba incet timp de 5 minute si, pe urma, fara capa, inca 3-4 minute sa se ingroase sosul.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii