Puiul se taie bucati :pulpe,aripioare,pieptul(sa fie cam 10 bucati),intr-o cratita se pune ulei de masline si apoi se prajeste puiul 3-4 minute impreu
Puiul se taie bucati :pulpe,aripioare,pieptul(sa fie cam 10 bucati),intr-o cratita se pune ulei de masline si apoi se prajeste puiul 3-4 minute impreuna cu: cei 6 catei de usturoi necuratati(in coaja decat zdrobiti un pic cu lama de la cutit), putina zeama sicoaja curatata de la o lamaie (nu rasa) ,cateva firicele de rozmarin si foile de dafin,la sfarsit se adauga laptele si apoi se introduce la cuptor. Se lasa circa 30 -min ,depinde de puterea cuptorului,daca vedeti ca e auriu si laptele deja s-a omogenizat cu uleiul atunci este gata si bun de servit.
Este o mancare extrem de gustoasa ,iar combinatia de lapte si lamaie face ca puiul sa fie foarte fraged.
Se serveste cu garnitura de cartofi (fierti in coaja si apoi prajitzi 2-3 min,sau piure.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor
Comentarii