Se pune margarina intr-o tigaie de teflon si se topeste timp de 2 minute la foc potrivit. Se adauga puiul si se lasa 4 minute. Se intoarce pe cealal
Se pune margarina intr-o tigaie de teflon si se topeste timp de 2 minute la foc potrivit. Se adauga puiul si se lasa 4 minute. Se intoarce pe cealalta parte si se mai lasa inca 4 minute pana se rumeneste. Se presara sare si piper. Se adauga smantana, sosul de soia si boia. Se da focul la minim, si se asteapta pana fierbe, poi se adauga vinul alb si se mai lasa 1 minut, dupa care se adauga ciupercile, mazarea si ceapa si se pune totul intr-un vas. Se presara deasupra parmezan si se da vasul la cuptor 4 minute. Se serveste cu garnitura.
Mancarea poate fi pregatita din timp si incalzita inainte de fi servita.
O portie: 3 75 calorii; 32 g proteine; 18,8 grasimi; 9,5 lipide, 18,2 g carbohidrati; 99 mg colesterol; 557 mg sodiu.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii