Se incinge cuptorul la la 220 grade. Se pregateste o mamaliga tare care se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se taie mamaliga in felii care vor fi as
Se incinge cuptorul la la 220 grade. Se pregateste o mamaliga tare care se lasa la racit.
Dupa ce s-a racit, se taie mamaliga in felii care vor fi asezate pe fundul unei tavi unse cu unt.
Se pune pieptul de pui, cascavalul ras, rosiile, baconul si usturoiul. Se toarna uleiul de masline si ouale, se presara sare si piper.
Se lasa tava la cuptor 25 minute pana ce puiul capata o crusta crocanta
Se serveste fierbinte. Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii