Pui cu mamaliga

Se incinge cuptorul la la 220 grade. Se pregateste o mamaliga tare care se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se taie mamaliga in felii care vor fi as

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg mamaliga gata preparata
  • 2 linguri cascaval ras
  • 2 bucati piept de pui dezosat
  • 5 kg rosii cherry
  • 1 catel usturoi tocat
  • 2 oua batute
  • 3 felii bacon taiate fasii
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la la 220 grade. Se pregateste o mamaliga tare care se lasa la racit.

Dupa ce s-a racit, se taie mamaliga in felii care vor fi asezate pe fundul unei tavi unse cu unt.

Se pune pieptul de pui, cascavalul ras, rosiile, baconul si usturoiul. Se toarna uleiul de masline si ouale, se presara sare si piper.

Se lasa tava la cuptor 25 minute pana ce puiul capata o crusta crocanta

Se serveste fierbinte. Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc