Pui cu marar

Puiul feliat se prajeste si se pune deoparte. In untura se caleste 2 linguri de faina, se adauga ceapa intreaga, 0.2 l apa, se adauga sare si se fi

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pui
  • 2 linguri de faina
  • 50 g de untura
  • 1 ceapa rosie
  • 0.2 l smantana
  • 2-3 legaturi de marar
  • 1 lingurita otet
  • zahar
  • sare

Mod de preparare

Puiul feliat se prajeste si se pune deoparte. In untura se caleste 2 linguri de faina, se adauga ceapa intreaga, 0.2 l apa, se adauga sare si se fierbe timp de cateva minute. Se pune puiul prajit, mararul tocat si se fierbe. Se adauga putin otet, zahar dupa gust si se toarna smantana. Se fierbe din nou, apoi se indeparteaza ceapa.
Alte mancaruri recomandate

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci