Se curata puiul, se spala si se aureste impreuna cu maruntaiele intr-o ceasca de ulei. Cand carnea s-a rumenit, se adauga in oala o cana de apa calda
Se curata puiul, se spala si se aureste impreuna cu maruntaiele intr-o ceasca de ulei. Cand carnea s-a rumenit, se adauga in oala o cana de apa calda si se fierbe acoperit, cu sarea necesara si cateva boabe de piper. Se spala mararul, se toaca marunt si se pune peste carne, se mai adauga apa calda sau supa de zarzavat, se pun doua rosii decojite si taiate felii subtiri peste mancare si se continua fierberea inca 20 de minute.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete care contin carne de pui:
Escalop de pui
Piept de pui umplut
Pui cu conopida si sos alb
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofiPentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se curata de...
Sos de castraveti cu smantanaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeEste un tort delicios si usor, foarte bun pentru copii, dar si pentru zile festive
Tort cu frisca si fructe
Comentarii