Bucatile de pui impreuna cu ceapa tocata si feliile de slanina se rumenesc in unt, pe foc mic, iar apoi se pudreaza cu faina. Se amesteca putin, apoi
Bucatile de pui impreuna cu ceapa tocata si feliile de slanina se rumenesc in unt, pe foc mic, iar apoi se pudreaza cu faina. Se amesteca putin, apoi se toarna apa sau supa de carne, se potriveste la gust de sare, piper, se adauga bulionul de rosii si mazarea cruda. Se lasa totul sa fiarba, acoperit cu capac si la foc mic. In cazul in care mazarea este conservata, aceasta se adauga spre sfarsitul fierberii si se lasa sa dea doua clocote dupa care se ia de pe foc.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare cu sos de rosii Cartofi la cuptor Sarmale de post
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNicio zi fara ciocolata!
Prajitura cu praf de ciocolata si bilute de branza de vaciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii