Pentru puiul cu mazare pastai se curata pastaile de mazare ca si fasolea verde, se spala. Se prajesc usor bucatile de pui in unt, adaugand o ceapa data prin razatoare.
Pentru puiul cu mazare pastai se curata pastaile de mazare ca si fasolea verde, se spala. Se prajesc usor bucatile de pui in unt, adaugand o ceapa data prin razatoare, faina si la sfirsit pastaile de mazare. Se misca cratita din cand in cand, ca sa nu se arda pe fund, sau se da usor cu o lingura de lemn. Dupa ce au inceput si pastaile sa se moaie, se adauga cate putina apa, sa fiarba inabusit o jumatate de ora. Nu trebuie sa fiarba prea mult, pentru ca sa nu se sfarame nici puiul, nici pastaile. Cand este aproape gata, se adauga sare, zahar si bulion. Se tine la cuptor o jumatate de ora inainte de a fi data la masa.
Puiul cu mazare pastai se poate servi si cu smantana.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii