Pentru puiul cu mazare pastai se curata pastaile de mazare ca si fasolea verde, se spala. Se prajesc usor bucatile de pui in unt, adaugand o ceapa data prin razatoare.
Pentru puiul cu mazare pastai se curata pastaile de mazare ca si fasolea verde, se spala. Se prajesc usor bucatile de pui in unt, adaugand o ceapa data prin razatoare, faina si la sfirsit pastaile de mazare. Se misca cratita din cand in cand, ca sa nu se arda pe fund, sau se da usor cu o lingura de lemn. Dupa ce au inceput si pastaile sa se moaie, se adauga cate putina apa, sa fiarba inabusit o jumatate de ora. Nu trebuie sa fiarba prea mult, pentru ca sa nu se sfarame nici puiul, nici pastaile. Cand este aproape gata, se adauga sare, zahar si bulion. Se tine la cuptor o jumatate de ora inainte de a fi data la masa.
Puiul cu mazare pastai se poate servi si cu smantana.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii