Acest fel de mîncare se prepară foarte uşor şi repede, nu cade greu la stomac şi e tare gustos.
Am porţionat carnea şi am fript bucăţile de pui într-o cratiţă unsă cu puţin ulei, 3 -4 minute pe fiecare parte.
Peste carne am pus merele tăiate felii şi ceapa tăiată bucăţi mari.
Apoi am pus cîteva boabe de piper şi pulpa de roşii.
Am adăugat sucul proaspăt stors de la portocale.
Am adăugat şi mierea de albine - chiar dacă e zaharisită e foarte bună.
Am sărat după gust şi am amestecat uşor să nu se rupă feliile de măr,
am pus capacul şi am lăsat la foc foarte mic 25 de minute.
Poftă bună !
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriPlachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.
Plachie de crap
Comentarii