Acest fel de mîncare se prepară foarte uşor şi repede, nu cade greu la stomac şi e tare gustos.
Am porţionat carnea şi am fript bucăţile de pui într-o cratiţă unsă cu puţin ulei, 3 -4 minute pe fiecare parte.
Peste carne am pus merele tăiate felii şi ceapa tăiată bucăţi mari.
Apoi am pus cîteva boabe de piper şi pulpa de roşii.
Am adăugat sucul proaspăt stors de la portocale.
Am adăugat şi mierea de albine - chiar dacă e zaharisită e foarte bună.
Am sărat după gust şi am amestecat uşor să nu se rupă feliile de măr,
am pus capacul şi am lăsat la foc foarte mic 25 de minute.
Poftă bună !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii