Pui cu mere si sunca

Pulpele se sareaza. Merele se feliaza iar nuca se taie la cutit. Intr-o tigaie feliile de mere se prajesc in unt. Pulpele se pun intr-o tava cu putina

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 2 mere mai mari
  • unt 100g
  • nuca 50g
  • scortisoara 1g
  • sare 10g

Mod de preparare

Pulpele se sareaza. Merele se feliaza iar nuca se taie la cutit. Intr-o tigaie feliile de mere se prajesc in unt. Pulpele se pun intr-o tava cu putina apa si se introduc in cuptorul incins la 180 C pentru 35-45 de minute, pana se rumenesc. In untul din tigaie se paseaza 1/4 din cantitatea de mere, se adauga nuca, scortisoara si se tine pe foc pana cand sosul devine translucid.
Preparatul se serveste pe platou sau farfurie, cu sosul de mere deasupra si decor din felii de mere.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori