Pui cu morcovi si parmezan

Aveti si voi zile in care ati gati ceva bun, dar nu aveti chef sa stati in bucatarie? Puiul cu morcovi si parmezan este o mancare delicioasa si rapida.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pui cu morcovi si parmezan

Ingrediente

  • carne de pui taiata cubulete (piept sau pulpe dezosate)
  • 1 morcov maricel
  • 2 lingurite de pesto de busuioc
  • paste
  • cascaval

Mod de preparare

Aveti si voi zile in care ati gati ceva bun, dar nu aveti chef sa stati in bucatarie? Sau ati manca o mancare calda, usoara, dar nu aveti chef sa va chinuiti langa aragaz? Daca da, atunci stiti cat de dificil este sa incropesti ceva foarte rapid.

Tocmai de aceea va mai prezint o idee de mancare foarte rapida, foarte gustoasa, chiar daca nu este cea mai aspectuoasa mancare cu putinta!

Caliti morcovii in putin ulei pana incep sa lase culoare. Puneti peste ei carnea si caliti in continuare pana carnea se patrunde. Adaugati putin pesto si amestecati bine. Intre timp fierbeti pastele si razaliti parmezan. Peste pastele scurse adaugati puiul, morcovii si sosul lasat si amestecati bine.


Serviti puiul cu morcovi cu parmezan presarat din belsug deasupra. Sursa aceste retetete este blogul culinar: amainbucatarie.blogspot.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori