Nuca de cocos se da prin razatoare, se amesteca cu lichidul ei, cu scortisoara, enibahar, cuisoare si sare. Puiul se taie, se spala, se trece prin so
Nuca de cocos se da prin razatoare, se amesteca cu lichidul ei, cu scortisoara, enibahar, cuisoare si sare. Puiul se taie, se spala, se trece prin sosul preparat anterior si se rumeneste in ulei incins.
Ceapa se taie si se caleste separat, apoi se adauga puiul. Se acopera
totul cu apa si se lasa la foc mic pana ce carnea fierbe bine. Se scoate si
se pune pe platoul de servit, presarandu-se peste pui amestecul de nuca
si unt.
Aceasta reteta a fost preluata din cartea "365 de retete afrodiziace – Mircea Georgescu", publicata de editura Meteor Press.
Alte retete culinare pe care vi le recomandam
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii