Pui cu rosii

Se curata puiul, se taie in bucati si se inabusa in putin ulei. Separat se caleste ceapa in ulei, se pune faina, se rumeneste putin si se toarna peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 kg. rosii
  • 2 buc. ceapa
  • 5 dl ulei
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se curata puiul, se taie in bucati si se inabusa in putin ulei. Separat se caleste ceapa in ulei, se pune faina, se rumeneste putin si se toarna peste pui. Rosiile spalate se taie in doua si se pun peste pui o data cu sarea si piperul. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba inabusit la foc potrivit 20-30 minute. Daca este nevoie, se adauga citeva linguri de apa. Se mai da intr-un clocot, se presara cu patrunjel verde si se serveste.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori