Bucatile de pui se prajesc inabusit in unt. Cind sint aproape gata, se adauga ceapa tocata marunt si faina, amestecind cu lingura, apoi se pun rosiile
Bucatile de pui se prajesc inabusit in unt. Cind sint aproape gata, se adauga ceapa tocata marunt si faina, amestecind cu lingura, apoi se pun rosiile taiate jumatati si curatate de seminte, boiaua, sarea si zaharul. Se lasa sa fiarba la foc mic (cu cratita acoperita) pina cind rosiile sint fierte. In timpul fiertului nu se amesteca cu lingura ci se misca cratita incet intr-o parte si in alta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii