Puiul cu sos de branza se prepara rapid. Aveti nevoie de carne de pui, legume, branza de vaci, cascaval si oua.
Se fierb legumele separat, apoi se taie feliute. Se spala puiul, se caleste in putin ulei si se pune intr-o tava. Se calesc legumele fierte in grasimea ramasa de la pui. Palariile de ciuperci se pun in cuptor cu putina sare, timp de 10-15 minute. Se umplu apoi cu legume si se asaza langa pui impreuna cu broccoli. Separat se freaca branza cu ouale si cascavalul ras si se pune cu lingura peste ciuperci. Se lasa totul in cuptor pana se gratineaza.
Se serveste pe un platou.
Alte retete:
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Legume la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii