Se pune mazarea la fiert. Pieptul de pui se taie fasii si se caleste in putina grasime. Se potriveste gustul cu sare, piper si usturoi zdrobit. Cand c
Se pune mazarea la fiert. Pieptul de pui se taie fasii si se caleste in putina grasime. Se potriveste gustul cu sare, piper si usturoi zdrobit. Cand carnea este rumena, se scoate pe o farfurie, iar in grasimea ramasa se pune faina, se amesteca , se stinge cu lapte sau cu frisca. Se sareaza, se adauga mazarea verde fiarta, se pune carnea in cratita si se da un clocot. Se serveste cu orez calit.
Alte retete mancare recomandate
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Ardei umpluti
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeSe ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de...
Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocataRetete pentru mese in familie De sezon!
Mancarica de spanac verde si orez cu oua posate de prepelita
Comentarii