Se taie bucatile de pui ca pentru snitele si se prajesc in untul incins in prealabil in tigaie. Dupa ce carnea s-a facut (nu trebuie rumenita), se ada
Se taie bucatile de pui ca pentru snitele si se prajesc in untul incins in prealabil in tigaie. Dupa ce carnea s-a facut (nu trebuie rumenita), se adauga whiskey-ul si se lasa putin sa fiarba pana se evapora din alcool, dupa care se adauga smantana si tarhonul si se mai lasa la fiert pana se omogenizeaza sosul. Intre timp se curata marul de coaja si pe interior si se taie felii. In ultimele 5 minute se scot bucatile de carne pe o farfurie, iar in sosul ramas in tigaie se adauga feliile de mar si se fierb cateva minute pana se patrund si isi lasa gustul, fara insa a se sfarama. Dupa ce este gata sosul, se ia de pe foc, se pun feliile de mar peste carne si se toarna sosul.
Se serveste cu piure de cartofi sau cu sote de ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO prăjitură pufoasă,aromată cu multe fructe. O reţetă foarte simplă pe care v-o recomand cu drag. Pentru că am...
Pandişpan cu afine şi vişinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii