Se taie bucatile de pui ca pentru snitele si se prajesc in untul incins in prealabil in tigaie. Dupa ce carnea s-a facut (nu trebuie rumenita), se ada
Se taie bucatile de pui ca pentru snitele si se prajesc in untul incins in prealabil in tigaie. Dupa ce carnea s-a facut (nu trebuie rumenita), se adauga whiskey-ul si se lasa putin sa fiarba pana se evapora din alcool, dupa care se adauga smantana si tarhonul si se mai lasa la fiert pana se omogenizeaza sosul. Intre timp se curata marul de coaja si pe interior si se taie felii. In ultimele 5 minute se scot bucatile de carne pe o farfurie, iar in sosul ramas in tigaie se adauga feliile de mar si se fierb cateva minute pana se patrund si isi lasa gustul, fara insa a se sfarama. Dupa ce este gata sosul, se ia de pe foc, se pun feliile de mar peste carne si se toarna sosul.
Se serveste cu piure de cartofi sau cu sote de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii