O reteta delicioasa si usor de preparat o constituie puiul cu usturoi. Aceasta mancare cu pui are ca principale ingrediente puiul, usturoiul si untura.
Puiul sarat se pune intr-o cratita mai mare, in care s-a topit untura in prealabil. Se prajeste pe toate partile, dupa care se adauga 4-5 linguri de apa sau zeama de carne. Se acopera cratita cu capacul si se lasa la foc mic. Din cand in cand se intoarce puiul si, daca scade zeama, se mai adauga cateo lingura, doua de apa. La sfarsit se poate pune putin usturoi zdrobit.
Se serveste cu cartofi prajiti si salata verde sau de castraveti.
Alte retete cu pui:
Drob de pui
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii