delicios
Se cresteaza evantai pieptul de pui, apoi se condimenteaza cu boia afumata, sare si piper pe ambele parti.
Se frige pieptul de pui in putin ulei de masline, apoi se adauga o cescuta de apa si mai tine la inabusit 5-10 minute.
Se spala dovleceii, morcovii si ciupercile, apoi se scurg si se toaca rondele.
In uleiul de masline in care am fript pieptul de pui calim usturoiul, apoi adaugam legumele rondele si stropim cu putin coniac.
Dupa ce s-a evaporat coniacul condimentam si presaram cimbru apoi punem capacul si mai lasam sa se inabuse putin.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii