delicios
Se cresteaza evantai pieptul de pui, apoi se condimenteaza cu boia afumata, sare si piper pe ambele parti.
Se frige pieptul de pui in putin ulei de masline, apoi se adauga o cescuta de apa si mai tine la inabusit 5-10 minute.
Se spala dovleceii, morcovii si ciupercile, apoi se scurg si se toaca rondele.
In uleiul de masline in care am fript pieptul de pui calim usturoiul, apoi adaugam legumele rondele si stropim cu putin coniac.
Dupa ce s-a evaporat coniacul condimentam si presaram cimbru apoi punem capacul si mai lasam sa se inabuse putin.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii