Ingredientele pentru "pesmet" se amesteca. 1/3 din amestec se pune intr-un saculet de plastic. 2-3 bucati de carne se umezesc in jet de apa, la robi
Ingredientele pentru "pesmet" se amesteca.
1/3 din amestec se pune intr-un saculet de plastic.
2-3 bucati de carne se umezesc in jet de apa, la robinet, se scutura surplusul de apa, si se pun in punga.
Cu o mana se tine punga bine inchisa si se scutura ca bucatile sa se acopere bine. Se continua si cu restul bucatilor, punandu-se in tava de copt pe masura ce sunt acoperite.
Se pun in cuptor incalzit pentru aprox.50 de minute sau pana ce sunt rumenite.
Nu se adauga nimic. Nu se acopera.
Pofta buna!
Reteta Pui fript in pesmet a fost propusa de Neta pe forum culinar.ro
Alta reteta cu pui gasiti aici: Pui fript cu sos de ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii