Ingredientele pentru "pesmet" se amesteca. 1/3 din amestec se pune intr-un saculet de plastic. 2-3 bucati de carne se umezesc in jet de apa, la robi
Ingredientele pentru "pesmet" se amesteca.
1/3 din amestec se pune intr-un saculet de plastic.
2-3 bucati de carne se umezesc in jet de apa, la robinet, se scutura surplusul de apa, si se pun in punga.
Cu o mana se tine punga bine inchisa si se scutura ca bucatile sa se acopere bine. Se continua si cu restul bucatilor, punandu-se in tava de copt pe masura ce sunt acoperite.
Se pun in cuptor incalzit pentru aprox.50 de minute sau pana ce sunt rumenite.
Nu se adauga nimic. Nu se acopera.
Pofta buna!
Reteta Pui fript in pesmet a fost propusa de Neta pe forum culinar.ro
Alta reteta cu pui gasiti aici: Pui fript cu sos de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii