Preincalziti cuptorul la 190°C (treapta 5 la cel pe gaz) si pregatiti un vas potrivit pentru pui. Asezonati-I bine peste tot si frigeti-l in unt si
Preincalziti cuptorul la 190°C (treapta 5 la cel pe gaz) si pregatiti un vas potrivit pentru pui. Asezonati-I bine peste tot si frigeti-l in unt si putin ulei de masline, intorcand puiul pe toate partile ca sa se rumeneasca in mod egal. Luati vasul de pe foc, puneti puiul pe o farfurie si aruncati uleiul si untul care au ramas in vas. Pastrati doar ceea ce s-a lipit de fundul vasului, adica un strat care va da in final mancarii o minunata aroma de caramel.
Puneti puiul inapoi in vas si adaugati toate celelalte ingrediente (laptele, scortisoara, salvia, lamaia si usturoiul), apoi coaceti in cuptorul preincalzit. Amintiti-va sa stropiti carnea cu sos, din cand in cand. Coaja de lamaie va face sa se prinda laptele, rezultand un sos absolut fantastic. Pentru a servi carnea, desprindeti-o de pe oase si portionati-o pe farfurii. Cu o lingura, puneti deasupra carnii, din abundenta, sos si lapte prins.
Serviti cu spanac sau legume la abur si cu putin piure de cartofi.
Alte retete recomandate:
Ciuperci la cuptor
Cartofi la cuptor
Pulpe de pui la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii