Pui la cuptor

O friptura usor de realizat dar delicioasa este puiul la cuptor. Pentru realizarea ei este nevoie doar de pui, untura si sare. Se poate servi langa o portie consistenta de salata.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • o jumatate de lingura untura
  • sare.

Mod de preparare

Puiul se sareaza si se lasa sa stea 15-20 de minute. Se asaza in tava, se adauga untura si 2-3 linguri de apa. Se pune la cuptor. In timpul frigerii se stropeste cu zeama din tava.


Se serveste cu cartofi prajiti si salata verde sau de castraveti.

Alte retete cu pui:

Drob de pui

Tocanita de pui

Pulpe de pui la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori