Se amesteca toate si se toarna peste pui Am acoperit bolul cu folie si l-am pus la frigider cel putin 2 ore, dar nu mai mult de o zi, din cauza balsa
Se amesteca toate si se toarna peste pui
Am acoperit bolul cu folie si l-am pus la frigider cel putin 2 ore, dar nu mai mult de o zi, din cauza balsamicului care concentreaza prea tare gustul. Facindul de mai multe ori am constatat ca de fiecare data difera gustul, asta pt. ca il lasam la marinat uneori mai mult alteori mai putin.
Se coace la cuptor la 400 F(200 C) approx o ora
Dupa vreo 30 min l-am scos si l-am uns cu marinada
asa arata dupa o ora, eu l-am incercat si cu termometrul
Am mincat cu garnitura de cartofi la cuptor si ciuperci sotate.
Pofta buna!
Reteta Pui la cuptor cu marinada de otet balsamic a fost propusa de Mari-Ana pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de pui gasiti aici:
Chicken Piccata,
Pui cu sunca si ciuperci,
Pui marocan
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii