Se pune puiul intr-un vas iena. Se pun intr-un vas separat sucul de lamaie. Coaja de lamaie, uleiul de masline, 1/4 ceasca miere si sarea, la care s
Se pune puiul intr-un vas iena. Se pun intr-un vas separat sucul de lamaie. Coaja de lamaie, uleiul de masline, 1/4 ceasca miere si sarea, la care se adauga ceapa si usturoiul; se pastreaza 1/4 din acest sos si se toarna restul peste pui. Se acopera vasul si se lasa la rece în frigider 1 ora si 30 de minute. Se stoarce apoi zeama de pe pui si se pune într-o tavã care nu a fost unsa cu ulei sau untura.
Intr-un vas mic se amestecã 1/4 din sosul ramas cu 3 linguri de miere de albine. Se toarna aceasta compozitie peste pui. Se baga la cuptor timp de 20 de minute la o temperatura potrivita
Se presara apoi migdale peste pui si dati din nou la cuptor pentru 15 minute, sau pana cand furculita patrunde in pui cu usurinta.
Cand este gata se pun pe un platou frunzele de salata si peste ele piepturile de pui. Se garnisesc cu feli de portocale si struguri.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciO mancare de sezon foarte gustoasa :)
Dovlecei pane cu marar si oreganoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii