Pui Oriental cu paste prajite

Fileurile de piept de pui se tai fasii si cu un morcov taiat marunt, se prajesc in ulei de masline. Se adauga ardeii californieni si rosiile taiate cu

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc piept de pui file
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa purpurie
  • 50 g muguri de bambus
  • 4 ardei verzi
  • 2 linguri pasta chilli
  • 4 linguri sos de soia
  • 1 lingurita amidon
  • 3 ardei californieni (verde
  • galben
  • rosu)
  • 2 morcovi
  • 100 g alune maruntite
  • 2 rosii
  • 500 g spaghete
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Fileurile de piept de pui se tai fasii si cu un morcov taiat marunt, se prajesc in ulei de masline. Se adauga ardeii californieni si rosiile taiate cubulete si se condimenteaza cu sare, piper, sos de soia si pasta chilli. Mai tarziu se adauga si alunele si, in functie de gust, se fierbe pana se inmoaie, sau pana se fac crocante. Amidonul se amesteca cu putina apa, se toarna peste compozitie si se lasa sa mai fiarba cateva minute. Se fierb spaghetele in apa sarata, cu putin ulei, ca sa nu se lipeasca si se aromatizeaza cu sosul de soia. Se prajesc mugurii de bambus, fasiile subtiri de morcovi, ardei verzi si ceapa in putin ulei, se amesteca cu sos de soia si ulei de masline, iar apoi se adauga la spaghete.

Impartiti legumele in asa fel incat sa ajunga atat la pieptul de pui, cat si la spaghete.
Alte retete mancaruri recomandate

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Orez cu prune uscate
1
Mancaruri cu orez

Orez cu prune uscate

Am pus zaharul in cratita la caramelizat, eu am adaugat si o bucatica de unt dar daca faceti reteta de post nu mai puneti...

Orez cu prune uscate
Lichior de bere de casa
2
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
3
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
4
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
5
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Parteneri
Vinete evantai
Bucataras.RO

Vinete evantai

De cand am vazut reteta am zis ca o incerc;)este un preparat foarte satios!

Vinete evantai
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia