Fileurile de piept de pui se tai fasii si cu un morcov taiat marunt, se prajesc in ulei de masline. Se adauga ardeii californieni si rosiile taiate cu
Fileurile de piept de pui se tai fasii si cu un morcov taiat marunt, se prajesc in ulei de masline. Se adauga ardeii californieni si rosiile taiate cubulete si se condimenteaza cu sare, piper, sos de soia si pasta chilli. Mai tarziu se adauga si alunele si, in functie de gust, se fierbe pana se inmoaie, sau pana se fac crocante. Amidonul se amesteca cu putina apa, se toarna peste compozitie si se lasa sa mai fiarba cateva minute. Se fierb spaghetele in apa sarata, cu putin ulei, ca sa nu se lipeasca si se aromatizeaza cu sosul de soia. Se prajesc mugurii de bambus, fasiile subtiri de morcovi, ardei verzi si ceapa in putin ulei, se amesteca cu sos de soia si ulei de masline, iar apoi se adauga la spaghete.
Impartiti legumele in asa fel incat sa ajunga atat la pieptul de pui, cat si la spaghete.
Alte retete mancaruri recomandate
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii