Se spala bine puiul si in cazul in care nu era curatat deja se curata si pe interior. Intre timp, se incinge cuptorul. Se unge bine puiul cu ulei si
Se spala bine puiul si in cazul in care nu era curatat deja se curata si pe interior. Intre timp, se incinge cuptorul.
Se unge bine puiul cu ulei si condimente.
Se umple cratita pe jumatate cu apa si in mijlocul ei se aseaza un borcan, la randul lui umplut cu apa pe jumatate.
Se aseaza puiul cu fundicul in borcan si se da totul la cuptor, cca 45 de min.
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii