Pui picant cu fasole verde

1. Se curata fasolea, se rup pastaile bucati si se oparesc in apa clocotita cu sare 5-6 min. 2. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Pui picant cu fasole verde

Ingrediente

  • 500 g fasole verde
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 30 g ghimbir
  • 1 ardei iute verde
  • 1 ardei iute rosu
  • 800 g file de piept de pui
  • 4 linguri ulei
  • sos de soia
  • 100 ml supa

Mod de preparare

1. Se curata fasolea, se rup pastaile bucati si se oparesc in apa clocotita cu sare 5-6 min.

2. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.

3. Se toaca ghimbirul, ceapa si usturoiul.

4. Se taie cuburi ardeiul gras si ardeiul iute.

5. Se taie bucati carnea. Se calesc intr-o tigaie ceapa, usturoiul si ghimbirul, in 2 linguri ulei.

6. Se adauga carnea si se rumeneste de jur imprejur; se scoate.

7. Se toarna in tava 2 linguri ulei si se prajesc ardeiul iute si fasole verde 3 min.

8. Se adauga ardeiul gras si se prajesc impreuna 1-2 min.

9. Se adauga carnea, sos de soia, sare si piper.

10. Se toarna supa si se lasa sa se inabuse 2 min.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori