1. Se curata fasolea, se rup pastaile bucati si se oparesc in apa clocotita cu sare 5-6 min. 2. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
1. Se curata fasolea, se rup pastaile bucati si se oparesc in apa clocotita cu sare 5-6 min.
2. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
3. Se toaca ghimbirul, ceapa si usturoiul.
4. Se taie cuburi ardeiul gras si ardeiul iute.
5. Se taie bucati carnea. Se calesc intr-o tigaie ceapa, usturoiul si ghimbirul, in 2 linguri ulei.
6. Se adauga carnea si se rumeneste de jur imprejur; se scoate.
7. Se toarna in tava 2 linguri ulei si se prajesc ardeiul iute si fasole verde 3 min.
8. Se adauga ardeiul gras si se prajesc impreuna 1-2 min.
9. Se adauga carnea, sos de soia, sare si piper.
10. Se toarna supa si se lasa sa se inabuse 2 min.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseRetete Pascale
Costite de ied cu usturoi verde si steviePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii