1. Se curata fasolea, se rup pastaile bucati si se oparesc in apa clocotita cu sare 5-6 min. 2. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
1. Se curata fasolea, se rup pastaile bucati si se oparesc in apa clocotita cu sare 5-6 min.
2. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
3. Se toaca ghimbirul, ceapa si usturoiul.
4. Se taie cuburi ardeiul gras si ardeiul iute.
5. Se taie bucati carnea. Se calesc intr-o tigaie ceapa, usturoiul si ghimbirul, in 2 linguri ulei.
6. Se adauga carnea si se rumeneste de jur imprejur; se scoate.
7. Se toarna in tava 2 linguri ulei si se prajesc ardeiul iute si fasole verde 3 min.
8. Se adauga ardeiul gras si se prajesc impreuna 1-2 min.
9. Se adauga carnea, sos de soia, sare si piper.
10. Se toarna supa si se lasa sa se inabuse 2 min.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii