Pentru pui sote cu galuste carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru pui sote cu galuste carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Ouale se trec sub jet de apa rece. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de pui se inabusa in unt si 50 ml apa si se scot separat. in grasimea ramasa se inabusa ceapa, se adauga 75 g faina dizolvata in 100 ml apa rece, 75 g smantana, sare si se fierbe. Sosul format se toarna peste bucatile de pui, se adauga cantitatea de apa necesara fierberii, cubul MAGGI si se fierb 8 minute. Galustele se prepara astfel: uleiul se fierbe in 125 ml apa; se adauga faina in bloc. Compozitia se raceste putin, se adauga ouale unul cate unul, jumatate din legatura de patrunjel si sare. Se portioneaza cu lingurita galuste, care se fierb 3-4 minute in apa clocotita cu sare. Acestea se adauga la sosul cu carne impreuna cu restul de smantana si se fierb inca 5 minute.
Puiul sote cu galuste se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puia) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAm salvat eu mai acum cateva luni un filmulet cu lipiile astea si tot cautam cheful sa le fac. Cheful mi-a venit din cauza...
Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii