Pentru pui sote cu galuste carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru pui sote cu galuste carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Ouale se trec sub jet de apa rece. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de pui se inabusa in unt si 50 ml apa si se scot separat. in grasimea ramasa se inabusa ceapa, se adauga 75 g faina dizolvata in 100 ml apa rece, 75 g smantana, sare si se fierbe. Sosul format se toarna peste bucatile de pui, se adauga cantitatea de apa necesara fierberii, cubul MAGGI si se fierb 8 minute. Galustele se prepara astfel: uleiul se fierbe in 125 ml apa; se adauga faina in bloc. Compozitia se raceste putin, se adauga ouale unul cate unul, jumatate din legatura de patrunjel si sare. Se portioneaza cu lingurita galuste, care se fierb 3-4 minute in apa clocotita cu sare. Acestea se adauga la sosul cu carne impreuna cu restul de smantana si se fierb inca 5 minute.
Puiul sote cu galuste se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...
Negresa simpla si rapidaO musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...
Musaca cu carne tocata si cartofiSe spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....
Marmelada de mere si pereAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiZacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se...
Zacusca cu vinete si morcovDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Comentarii