Am fiert intai pieptul de pui. Varza de Bruxelles, in stare cruda, se curata, se taie cotoarele shi se opareste in apa cu sare. Carnea de pui, am taia
Am fiert intai pieptul de pui.
Varza de Bruxelles, in stare cruda, se curata, se taie cotoarele shi se opareste in apa cu sare.
Carnea de pui, am taiat-o in bucati potrivite am pus unt la topit in tigaie si am pus si bucatile de pui, apa si sare si le-am lasat la foc mic pentru 10 minute.
Intre timp, am desfacut intr-o craticioara, faina cu laptele si smantana.
Am pus craticioara pe foc si am pus shi restul de unt si le-am lasat sa fiarba pana s-a mai ingrosat sosul.
Cat am facut sosul s-a inmuiat shi carnea shi am procedat la faza finala:
Intr-o cratita am pus varza peste care am turnat sosul, peste ele am turnat compozitia din tigaie.
Am lasat la fiert, la foc mic, cca 30 de minute, amestecand din cand in cand. Cu vreo 10 min inainte de a inchide focul, am condimentat cu sare si piper.
Pofta buna!
Reteta Pui sote cu varza de Bruxelles a fost propusa de droopina pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de pui gasiti aici:
Piept de pui in sos cu acordeoane de cartofi,
Pui cu sos de vin si mustar,
Pui cu rosii
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAu iesit niste briose tare bune si pufoase.
Desert briose cu cacao si migdalePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii